Transport op een winderige dag

Vandaag hadden we een van de wildste stormen van de afgelopen jaren. En juist vandaag zou het wachthuisje naar de werkplaats worden gebracht. Licht ongerust belde ik gisteren met de transporteur. Ging dat allemaal wel lukken, met zulk beestachtig weer? De transporteur bezwoer me dat het een peulenschil zou worden: er zit allang geen glas meer in de sponningen, de wind kan nergens vat op krijgen en de betonnen voet is loodzwaar.

 

Kortom: het Wachthuisje staat nu veilig op de werkplaats, alles is goed gegaan. Het transport trok wel bekijks, hier en daar werd een wenkbrauw opgetrokken en de meewarige blikken spraken boekdelen: ‘Wat zouden ze in hemelsnaam met dat oude ding gaan doen?’

 

Wat we met dat ‘oude ding’ doen, laten we u hier voortaan wekelijks zien.

 

wachthuisje transport02.JPG