Onze diensten


 

Wat doen we?

Als Elferro houden we ons bezig met specifieke restauratie- vraagstukken en -opdrachten. 

Het aanbod van ELFerro is er voor overheden, stichtingen, woningcoöperaties, particulieren en VVE's. Onze oplossingen bieden partijen meer gemoedsrust en minder zorgen en kosten. In heldere taal vertalen wij de wensen met betrekking tot renovatie of restauratie richting de markt. We werken met een uitgekiende combinatie van projectmanagement en technische begeleiding. 

Zo werken we aan ons cultureel erfgoed, onze leefomgeving waar eigenaren en gebruikers prettig leven en trots op zijn.

En ja, we , onze opdrachtgevers doen hiermee hun voordeel.

 

Proefuitname 

Om de haalbaarheid van een project te toetsen voeren we vaak op voorhand een proefuitname uit. We trekken graag de overall aan en zijn niet bang voor vieze handen. De bevindingen leggen we vast in heldere rapportages, dit vormt een uitstekende basis voor de op te stellen uitvraag richting aannemers.

 

 

 

 

Advies

Het is altijd maar de vraag hoe een project in wording een geslaagd project gaat worden.We weten waar we het over hebben en delen onze kennis en kunde graag.

Werkplannen 

Aan de hand van een werkplan maken we restauratiemethodiek inzichtelijk. In een werkplan omschrijven we 'the do's and the don'ts', de achtergronden, de motivatie en het beoogde resultaat.

 

 

 

 

 

.

Eerste Openluchtschool voor het Gezonde Kind in Amsterdam

Eerste Openluchtschool voor het Gezonde Kind in Amsterdam