advies en coating inspectie

de taal spreken

Waar vindt u een ter zake deskundige, iemand met een pragmatische instelling, iemand die de taal van de werkvloer spreekt en bij machte is zaken in uw voordeel  om te buigen?  Ik kan u hierin op weg helpen en geef u vrijblijvend advies over de mogelijkheden en de haalbaarheid van uw project. Bel of mail gerust.

actief

Door tijdens uw project actief de kwaliteit te laten bewaken bespaart u kosten en realiseert u een meetbaar en dus beter resultaat.

duplexsysteem

Conservering vormt een belangrijke schakel in een restauratie. Hierbij is het duplexsysteem, (een aan te brengen zinklaag in combinatie met een organische coating) de duurzaamste vorm van conserveren. Na de restauratie wordt het object (na-)gestraald en de zinklaag door middel van schooperen (vlamspuiten) aangebracht. Als coating wordt natlakken toegepast. De kans dat de ijzerwerken bij dit systeem worden aangetast is tot een minimum beperkt en de karakteristieke uitstraling blijft behouden.


Het waarborgen van de kwaliteit is een lastige in deze, de prijzen staan onder druk, de omloopsnelheid moet omhoog, de kwaliteit moet het daardoor vaak moet ontgelden.

U kunt als opdrachtgever uw (kwaliteits)eisen kenbaar maken aan de conserveerder, voeg daar projectbewaking of inspectie aan toe en uw betrokkenheid is een feit. Coating inspectie geeft een grote toegevoegde waarde aan het conserveringsproces, monitoren, vastleggen en bijsturen. 

 


 

Als gecertificeerd NACE Coating Inspector kan ik het conserveringsproces bewaken en controleren.  In de offshore en de petrochemische industrie is het inhuren van een Coating Inspector eerder regel dan uitzondering, wanneer volgt de restauratiewereld?